Nyheter


Nyhet fredag 26 februari 2021

Den 18 november i år firar vi 99 år som förening.
Nästa år ställer vi till med fest!

Läs mer »
Nyhet torsdag 31 december 2020
Nyhet måndag 28 december 2020

God fortsättning!


Läs mer »
Nyhet tisdag 31 mars 2020

Den planerade städagen i April 2020 är framflyttad på grund av Corona. Styrelsen återkommer med nytt datum.

Nyhet måndag 4 november 2019

Inför Rostorps stundande 100-årsjubileum är vi en grupp som håller på att skapa en jubileumsskrift om Rostorps trädgårdar. Vi är några boenden i området som tillsammans med forskare och studenter på Alnarp samlar in, kartlägger och forskar kring Rostorps Egna Hems trädgårdar och dess utveckling över tid. Arbetet sker i föreningens namn.

Som en del i detta arbete så skickar vi ut denna enkät för att vi är intresserade av hur ni använder er trädgård och vad ni har för något i den. Enkäten är runt 50 frågor och tar ca. 20 minuter att fylla i - och det görs tillsammans i hushållet (även barn ska vara med och svara i några av frågorna mot slutet).

Svaren kommer hanteras anonymt men vi frågar efter adress för att kunna skicka ut riktade påminnelser till de som inte svarat. Inskickade enkäter kommer att sparas så genom att svara på enkäten godkänner ni indirekt detta (enligt GDPR). Vi är mycket tacksamma för alla som tar sig tid att svara på denna enkät!

Enkäten finner ni här.

Läs mer »
Nyhet fredag 21 juni 2019

Traditionsenligt midsommarfirande på Rostorp.

Nyhet lördag 1 juni 2019

Boka in den 31 augusti i kalender!

Då blir det kräftskiva och grannsämja <3

Nyhet fredag 24 augusti 2018

Vi på VA SYD vill gärna samarbeta med er för att tillsammans motverka källaröversvämningar i samband med kraftiga regn. Skyfall och översvämningar tillhör framtidens stora utmaningar som vi behöver hitta lösningar på. Vi vet att vi inte kan lösa problemen med bara ingenjörskonst och större ledningar. För att göra plats för vattnet behöver vi arbeta tillsammans – VA SYD, Malmö stad och alla som bor och verkar i staden. Där spelar ni en viktig roll.

Läs mer »