Rostorpsdagen 2021

lördag den 4 september 2021

Den 4 september är det dags för den årliga Rostorpsdagen. Även i år påverkas vi till viss del av pandemi och restriktioner, men vi har trots detta ett program med aktiviteter för både stora och små. Alla medlemmar är välkomna!

Växtbytardag och skördemarknad blir en central händelse som vi hoppas att många vill delta i. Kräftskivan ersätts av en enklare picknick, precis som förra året, men vi tror att stämningen ändå blir på topp tack vare tävling och underhållning. En skattjakt blir ett spännande inslag för barnen och givetvis blir det bouleturnering i år också! Alla aktiviteter sker på Rostorpsplanen.

Schema för dagen:

14:00 Bouleturnering startar (deltagande anmäls i förväg till Ulf Adolfsson, ulfado@yahoo.se)

14:30 Växtbytardag + skördemarknad startar. Var med du också! Fyll korgen eller skottkärran med produkter från dina odlingar som du vill sälja eller byta bort, och kom till Rostorpsplanen.

15:00 Skattjakt för barnen

15:30 Boulefinal! Prisutdelning i skattjakten.

17:30 Picknick med underhållning och quiz! Ta med picknickfilt och det du/ni vill äta (varför inte kräftor?) och dricka och samlas på Rostorpsplanen. Vi slår oss ner i gröngräset på lagom avstånd från varandra och njuter av sensommarkvällen samtidigt som vi kan tävla mot varandra i ett roligt quiz. Senare blir det musikunderhållning.