Detta hände 2015 på Rostorp


Har hänt torsdag 31 december 2015

Nyårsaftonsdag vid 12-slaget (lunchtid) skålade många rostorpsbor in det nya året på Rostorpsplanen. Kent Skoog höll traditionen trogen nyårstalet, som handlade om året som gick och 2016 tema TRÄDGÅRD. 

Läs hela talet här...

Har hänt söndag 11 oktober 2015

En kall men solig lördag bjöd föreningen in till växtloppis på Rostorpsplanen. Denna gång blev vi inte fler än tre familjer, men som alltid njöt vi av kaffe med liten fika och både hallon, jordgubbar, ormrot och svartnäva bytte ägare. Under lördagen sågs flera Rostorpsbor på Alnarp där trädgårdföreningen ordnade höstloppis, så kanske var vi mättade.

Har hänt lördag 29 augusti 2015

Vilken härlig kräftskiva det blev i år - igen! Tack alla goda grannar, som spelade boule, pysslade med hattar, lekte lekar, sjöng snapsvisor och provsmakade snapsar! Och stort tack till alla som hjälpte till med att sätta upp/ta ner tält, bouletävling, lekar för barnen, musik, sång, kaffe och allt annat, som gjorde kvällen så skön och rolig. Vi var totalt 115 Rostorpsbor (65 vuxna och 50 barn) som festade denna soliga augustikväll. 

Årets boulevinnare blev Rune Karlsson, stort grattis! Väl mött igen nästa år!

Läs mer »
Har hänt fredag 19 juni 2015

Många Rostorpsbor trotsade regnet och firade midsommarafton tillsammans på Rostorpsplanen. Vi dansade under ledning av Annika och till härlig musik och avnjöt tillsammans den gemensamma kakbuffen!

Har hänt söndag 17 maj 2015

Söndag 17e maj hade Sandra och Karin från styrelsen arrangerad en mysig familjträff vid slottet i Alnarp. Vi började med en tipsrunda för båda barn och vuxna där vi t ex fick reda på att det har funnits 23 affärer i husen i Rostorp! Efteråt var det picknick och kubb-spel i det fina solskinsväderet. Tack för en mysig dag!

Har hänt söndag 10 maj 2015

Årets vårväxtbytardag samlade än en gång ett stort gäng Rostorpbor, som bytade tomatplanter, squashplantor, blommor och mycket annat! 

Har hänt lördag 18 april 2015

Ett 60-tal medlemmar samlades på städdagen 18e april för att göra Rostorp redo för våren. Efter städningen bjöds det traditionen tro på fika, lek och lotteri Runes trädgård. Tack till alla medlemmar och till Rune och Marie för en härlig förmiddag!

Har hänt söndag 22 mars 2015

Den 22 mars hölls Rostorps Egna Hems årsmöte på Kirsebergs fritids & Kulturhus. Vi var runt 50 personer som närvarade och mötet inleddes av sittande ordförande Ninni som hälsade alla välkomna, följt av Sofia Thelins underbara sång till gitarr under vår parentation.

Läs mer »
Har hänt måndag 12 januari 2015

Kirsebergssalen var välfylld då Dejan från Ownit kom och presenterade sin del i fiber-projektet. Frågorna var många och intressanta. Efter mötet var det många som lämnade in sin beställning på plats.

Här finner du Ownits presentation och de Frågor & Svar som uppkom på mötet.