Detta hände 2017 på Rostorp


Har hänt söndag 31 december 2017

Det är dags att säga adjö till 2017 och god dag till 2018 på Rostorp.

Vi har haft många tillfällen att träffas och vi har traditionen trogen firat midsommar och Rostorpsdagen på Rostorpsplanen och städat området tillsammans. Vi har också plundrat granen, bytt växter och frön och arrangerat tomtloppis. Och så har vi firat 95-års jubileum i bästa 20-tals stil! Nyårsafton den 31 december skålar vi ut det gamla året och in det nya på Rostorpsgången kl.11.30–12.30. Föreningen bjuder på grillad korv, alkoholfria bubblor och annat gott. Kläder efter väder!

Har hänt lördag 18 november 2017

Vilken helt igenom lyckad fest det blev!

Vacker lokal, underbar mat & dryck, proffsigt band och vackra Rostorpsbor i finaste 20-tals stil.

Läs mer »
Har hänt söndag 8 oktober 2017

Den 8 oktober var det dags för vår första tomt- och garageloppis på Rostorp.

Läs mer »
Har hänt lördag 2 september 2017

Den 2:e september var det dags för Rostorpsdagen med den årliga kräftskivan!

Eftermiddagen och kvällen bjöd på stora bouletalanger, barnlekar, mingel, hattilverkning, ansiktsmålning och tipsrunda. Och självklart kräftor, snapsvisor, dans och såpbublor.

Läs mer »
Har hänt fredag 23 juni 2017

Sång, dans och fika på Rostorpsplanen.

Tack alla som kom! 

Har hänt söndag 7 maj 2017

Den 7:e maj var det växtbytardag på Rostorpsplanen och cirka 20 entusiastiska grannar träffades för att byta plantor och dricka en kopp kaffe tillsammans.

Har hänt söndag 2 april 2017

Under en av vårens första fina dagar samlades närmare 80 rostorpsbor för den årliga städdagen. Efter att ha gjort Rostorp fint samlades alla hos Rune för lite fika och lek. Tack till alla som kom och hjälpte till att städa!

Har hänt söndag 19 mars 2017

Årsmötet hölls 19/3 i Ringstasalen på Kirsebergs kulturhus med en mindre skara medlemmar. Mötet var snabbt, protokoll kommer snart på hemsidan. Efter mötet avnjöts en smarrig rödbetssoppa av Rostorpskocken Tomas och sedan höll Rustan Nilsson från Sysav ett spännande föredrag om hållbart boende på Rostorp och hur vi själva kan påverka miljön. 

Har hänt torsdag 26 januari 2017

Den 26e januari höll Lars Böhme, lanskapsarkitekt, och Sofia Bescher, informatör/projektledare, i ett informationsmöte angående kommunens utvecklingsplaner i Kirseberg med omnejd.

Läs mer »
Har hänt fredag 6 januari 2017

Trettondag jul dansade Rostorp ut julen tillsammans i Teatern på fritids- och kulturhuset. Det bjöds på glögg, godis och lekar för stora och små.