Detta hände 2014 på Rostorp


Har hänt onsdag 31 december 2014

Fler än hundra 100 rostorpsbor dök upp på det traditionella nyårsfirandet på Rostorpsplanen. Vi grillade korv och skålade ut det gamla året. Kent höll tal och presenterade 2015 års tema Kommunikation.

Läs mer »
Har hänt lördag 6 september 2014

Rostorpsdagen bjöd i år på strålande väder och mycket folk! 70 vuxna och minst lika många barn deltog i kvällens kräftskiva, som började med välkomstdrink, hatttillverkning och mingel följd av lekar och boulefinal, fiskdam, snapsvisor, gemensam kakbuffet och dans - med rök- och sopbubbelmaskin på dansgulvet till barnens stora glädje.

Tack alla goa grannar för en härlig kväll!

Har hänt fredag 20 juni 2014

Riktigt många deltog i årets midsommarfirande på Rostorpsplanen. Traditionen tro hjälptes vi åt att klä och resa midsommarstången, följt av dans runt till skön musik och sång av våra musikanter. Efteråt bjöds det på många smaskiga kakor från den stora gemensamma kakbuffén. Tack till alla – båda musikanter och midsommarfirare för en härlig start på midsommarafton!

Läs mer »
Har hänt söndag 15 juni 2014

Fyra hushåll deltog i Öppet Rostorp den 15:e juni. Det bjöds på rundvandring i varandras hus och trädgårdar, historier från förr och fika i solen.

Har hänt lördag 31 maj 2014

En skön majlördag lärde 9 Rostorpsbor sig grunderna för betonggjutning och testade olika sätt att gjuta hos Betong tar Form i Vellinge. Både inspiration och entusiasm var stor och många fina saker producerades, t.ex. betongfat, betonggrodor, masker och krukor, som snart pryder Rostorps trädgårdar. Mycket roligt!

Tack till föreningen och Eva Gustafsson för evenemanget!

Läs mer »
Har hänt söndag 11 maj 2014

Årets vårväxtbytardag samlade ett stort gäng Rostorpbor, som bytade tomatplanter, hallonbuskar, blommor och mycket annat! 

Har hänt söndag 27 april 2014

Den 27 april kl 10.00–12.00 städade ett glad gäng Rostorpsbor - stora som små - Rostorp tillsammans. Efter städningen samlades vi i Runes trädgård för fika, lek och lotteri.

Läs mer »