Händer och hänt 2018


Har hänt söndag 20 maj 2018

Anmäl till Jenny enligt nedan om du vill sälja!

Den 20 maj är det äntligen dags för vårens efterlängtade garage- och tomtloppis! Då höstens koncept blev succé kör vi nu en repris med samma väder och minst lika mycket besökare. Tillvägagångssättet är enkelt - ni anmäler er (anmälan gör att ni blir markerade på loppiskartan över Rostorp vilket ökar era chanser att få köpsugna besökare), senast den 16 maj, genom att maila till Jenny: moodyjen@gmail.com med adressen ni bor på. Sedan säljer ni era prylar på utsatt tid och datum vid er tomtgräns. Ni som har tomt som gränsar till två gator - hojta vilken sida ni vill stå på så markerar vi det på den karta som kommer upp i samband med marknadsföringen!

Har hänt söndag 13 maj 2018

Söndag d. 13e maj kan du byta dig till nya plantor till trädgård o hem. Ta med dina sticklingar och plantor och få andra med hem. Vi ses kl. 14 på Rostorpsplanen. Eventet är självorganiserat.

Har hänt söndag 8 april 2018

Ett år går snabbt! Snart är det dags igen att göra Rostorp vårvackert. Den 22e april kl. 10.00–12.00 städar vi Rostorp tillsammans! Samling på Kronetorpsgatan 12. Efter städningen ses vi i Runes trädgård för fika och samkväm. Välkomna!

Har hänt söndag 11 mars 2018

OBS! Nytt datum!

Välkomna till årsmöte Söndag den 11 mars kl. 15.00 i Ringstasalen på Kirsebergs kulturhus. Vad som bör beaktas är att motioner till årsmötet ska, enligt stadgarna, vara styrelsen tillhanda senast den 2:e februari så att vi har tid att förbereda dem inför årsmötet.