Har hänt lördag 17 september 2022

Om du vill vara med på kartan som sprids till allmänheten så behöver du anmäla dig. Se särskild post i vår Facebookgrupp.

Har hänt fredag 31 december 2021
Nu är det dags att säga adjö till 2021 och välkommen till jubileumsåret 2022.
 
Nyårsafton den 31 december träffas vi på Rostorpsgången för att skåla ut det gamla året och in det nya.
Läs mer »
Har hänt söndag 12 september 2021
Nu är det åter dags för Rostorps stora garage- och tomtloppis! Mellan klockan 10 och 14 säljer vi stort som smått som rensats ut från förråd och källare. Vi hoppas på sol och stort köpsug!
 
Loppisen annonseras som ett evenemang på Facebook och där kommer också att finnas en karta över vilka tomter som är med på loppisen.
Har hänt lördag 4 september 2021

Den 4 september är det dags för den årliga Rostorpsdagen. Även i år påverkas vi till viss del av pandemi och restriktioner, men vi har trots detta ett program med aktiviteter för både stora och små. Alla medlemmar är välkomna!

Växtbytardag och skördemarknad blir en central händelse som vi hoppas att många vill delta i. Kräftskivan ersätts av en enklare picknick, precis som förra året, men vi tror att stämningen ändå blir på topp tack vare tävling och underhållning. En skattjakt blir ett spännande inslag för barnen och givetvis blir det bouleturnering i år också! Alla aktiviteter sker på Rostorpsplanen.

Schema för dagen:

14:00 Bouleturnering startar (deltagande anmäls i förväg till Ulf Adolfsson, ulfado@yahoo.se)

14:30 Växtbytardag + skördemarknad startar. Var med du också! Fyll korgen eller skottkärran med produkter från dina odlingar som du vill sälja eller byta bort, och kom till Rostorpsplanen.

15:00 Skattjakt för barnen

15:30 Boulefinal! Prisutdelning i skattjakten.

17:30 Picknick med underhållning och quiz! Ta med picknickfilt och det du/ni vill äta (varför inte kräftor?) och dricka och samlas på Rostorpsplanen. Vi slår oss ner i gröngräset på lagom avstånd från varandra och njuter av sensommarkvällen samtidigt som vi kan tävla mot varandra i ett roligt quiz. Senare blir det musikunderhållning.

Har hänt fredag 25 juni 2021
Midsommarfirande på Rostorpsplan
Läs mer »
Har hänt söndag 30 maj 2021

Annorlunda årsmöte.

Läs mer »
Har hänt söndag 11 april 2021

Årets städdag närmar sig.

Läs mer »