Detta hände 2016 på Rostorp


Har hänt lördag 31 december 2016

Ännu ett härligt år på Rostorp har passerat. Vi har haft många tillfällen att träffas och vi har traditionen trogen firat midsommar, Rostorpsdagen och städat området tillsammans. Vi har också plundrat granen, besökt Alnarp och bytt växter och frön. Nyårsafton den 31 december sågs vi för sista gången detta året för att skåla ut det gamla året och in det nya på Rostorpsgången. Kent Skoog höll traditionen trogen årets nyårstal, som kan läsas här. I talet presenterades bl.a. nästa års tema, som blir "Hållbart boende på Rostorp". 

Har hänt lördag 10 september 2016

Bra väder, boule, snapsvisor, tipsrunda, lekar, musik, såpbubblor, kräftor och trevliga grannar - vad mer kan man önska till den årliga kräftskivan?

Läs mer »
Har hänt fredag 24 juni 2016

Det blev ännu en fin midsommardag med många goa grannar, midsommarstång, dans och kakbuffet på Rostorpsplanen. 

Har hänt söndag 22 maj 2016

Den 22 maj besökte föreningen Alnarp för ett studiebesök i den fina park. Turen tog ca 1 – 1,5 tim. 

Har hänt söndag 24 april 2016

24/4 var det loppis och växtbytardag på Rostorpsplanen. Runt 10 Rostorpsbor kom för att sälja kläder, leksaker, trädgårdmaterial/ redskap, krukor och div saker! Det kom grannar o handlade lite/bytte växter och köpte korv med tillbehör. En trevlig dag i grannars sällskap!

Har hänt lördag 9 april 2016

Igen i år var det stor tillslutning till städdagen 9e april. Vädret var med oss och efter en stor insats på Rostorpsgator och Rostorpsplanen bjöds det traditionen tro på fika, lek, godis och lotteri i Runes trädgård. Tack till alla medlemmar och till Rune och Marie för en härlig förmiddag!

Har hänt söndag 13 mars 2016

Runt 30 hushåll deltog i årsmötet, som på grund av branden i Kirsebergs Kulturhus fick hållas i Kirsebergskyrkans församlingslokal, Körsbärssalen. Jon Joines valdes som ny ordförande efter Ninni Hyleborg, ny medlem i styrelsen blev Jenny Leyman. Stort tack till Ninni för hennes stora engagement i föreningen och välkommen till Jenny!

Läs mer »
Har hänt onsdag 6 januari 2016

Den 6 januari var det julgransplundring i fritids- och kulturhuset. 40 stycken glada barn och vuxna lekte lekar, njöt av den gemensamma kakbuffen och dansade ut julen.