Rostorpsdagen 2023

lördag den 26 augusti 2023
Det är dags för årets Rostorpsdag med trevliga aktiviteter som avslutas med vår traditionsenliga kräftskiva.
 
Tälten reser vi dagen innan och tar ner dagen efter, där behövs hjälp av så många som möjligt. Se eventen i vår Facebook-grupp!
 

Programmet för dagen:


10:00 - Den traditionella bouletävlingen!
Alla medlemmar kan vara med och bouleklot finns att låna, men deltagare måste anmäla sig i förväg. Anmälan kan göras till Patrik Danielsson på padanswe@gmail.com.

 
11:00 Aktivitet för barnen.
Kom och gör din egen hatt till kvällens kräftskiva! Vi drar dit pysselmaterial och ni skapar de roligaste, knasigaste, häftigaste, finaste,... hattarna. Vi ses kl.11 på Rostorpsplan och så bjuds det på något gott. Ta gärna med egen filt.
Ingen föranmälan krävs.
 
16:00 Deadline för att ställa in bord och stolar i tältet för de som deltar i kräftskivan, se nedan.
 
17:00 Boulefinal!
De två bästa spelarna från seriespelet tidigare på dagen gör upp om vem som får gå hem med det prestigefyllda vandringspriset. Kom och heja på din favorit! Prisutdelning följer direkt på finalen.
 
17:30 ca föreningen bjuder på bål till mingel vid kräftskivetälten.
Alkoholfritt alternativ finns såklart.
 
18:00 Kräftskivan startar! (OBS! Föranmälan och deltagaravgift)
Den mycket omtyckta kräftskivan är även i år en del av Rostorpsdagen. Tag med eget bord&stolar, kräftor och annat du vill äta samt dryck, så har vi en trevlig kräftskiva tillsammans. Det blir snapsvisor och quiz under kvällen och föreningen bjuder på snacks, sötsaker och kakor efter kräftorna, så passa på att ta med kaffe eller te om du vill.
Avgift 110:- per vuxen deltagare från medlemshushåll. Medföljande barn under 18 år deltar gratis. Anmälan sker genom att swisha till föreningens nummer 123 146 5640, märk betalningen "Kräftskiva" och antal deltagare.
 
Bord och stolar till kräftskivan sätter du in i tältet under dagen och senast kl 16. Tänk på att det sker boulespel på grusgångarna och att barnaktiviteter pågår på planen så undvik att frakta dit bord och stolar med bil. På Rostorp är skottkärran ett bra transportmedel!
 
Kan du hjälpa till med något? Till dagen behövs hjälp med smått som stort och för att alla delar ska bli av behövs hjälp av medlemmar. Hör av dig till info@rostorp.se