Rostorpsdagen

lördag den 31 augusti 2019

Vi kommer sätta upp tälten på fredagen den 30 augusti. Vi ses kl 17 och kör en montera-tält-after-work! Kom och ta ett glas vin med styrelsen och hjälp till!
Boule
Självklart blir det bouletävling. Anmäl dig och tävla om äran och ett presentkort på Boulebaren! Anmälan till bouletävlingen görs till Fredrik Månsson på mail fredrik.mansson@yahoo.se senast den 24/8. Du som inte tävlar har ändå möjlighet att bejaka din inre fransman - kom och duka upp picnic med pastis och heja fram din favorit i tävlingen! Tävlingen kommer att pågå under dagen med final kl. 17:30. Mer exakta tider kommer att meddelas när vi vet hur många som är anmälda.

Kräftskiva
Kl. 18:00 välkomnas alla in till kräftskivan. Under kvällen kommer det bli sång och dans och det bjuds på kaffe och choklad till de vuxna och godis till barnen. Sätt upp eget bord och stolar inklusive duk och tallrikar innan kl 12. Ta med egen mat och dryck, t.ex. kräftor med tillbehör, tallrikar, bestick och glas.

Betalning - Viktigt!
Man ska anmäla sig (både barn och vuxna) och betala i förhand för att delta i kräftskivan. Anmälan sker via facebook eller på mail: info@rostorp.se. Kostnad: 100 kr för alla vuxna över 18 år. Betalning sker i förhand med Swish till vårt Swish-nummer 123 146 56 40. Kom ihåg att skriva namn och antal deltagare.

Viktiga tider!
Kl. 17 30/8 sätts tälten upp.
Senast kl 12 lämnas borden (alla tar med eget bord och stolar).
Kl. 16.00 börjar Rostorpsdagen med välkomstdrink, lekar för barnen och tipspromenad.
Kl. 17.30 spelas boulefinalen.
Kl. 18.00 drar kräftskivan igång med musik, dans, snapsvisor och gemenskap för alla åldrar! Ta med egen mat och dryck, t.ex. kräftor med tillbehör, tallrikar, bestick och glas. Föreningen bjuder på kaffe och något sött till de vuxna och godis till barnen.
Kl. 24.00 stänger musiken.
Vi behöver hjälp med att ta ner tälten kl. 11:00 på söndagen.