Villaföreningen - Rostorps Egna Hem

På gång i Rostorp


08september2014

Informationsmöte om internet via fiber

Kirsebergssalen (vid biblioteket) - 18:00-20:00

Mer än hälften av alla hushållen i Rostorp har redan bestämt sig och accepterat vårt (fibergruppens) fina erbjudande om att få fiber dragna till våra hus under 2015. Hittills har man kunnat anmäla sig på vår hemsida och diskussionen har framför allt förts här på Facebook. Nu vill vi även erbjuda ett tillfälle att både få information och anmäla sig fysiskt.

Magnus Hansson från Sydantenn och representanter från fibergruppen hoppas kunna räta ut alla kvarvarande frågetecken.

Tidigare i augusti fick ni alla information i era brevlådor om det fina erbjudande fibergruppen lyckats förhandla sig till. I dagarna damp det även ner ett erbjudande från Telia (som uppenbarligen redan är igång med att knacka på våra dörrar), men ni som jämfört vårt och Telias erbjudande kan konstatera att fibergruppens erbjudande är mycket mer prisvärt.

Kom till detta informationsmöte om du är skeptisk, om du helt enkelt vill få mer information eller om du föredrar att anmäla dig hos oss personligen istället för på vår hemsida.

Alla ni som vill ha fiber men som ännu inte anmält er - gå in på http://rostorp.se/fiber/anmalan och anmäl er redan idag eller skriv "Fiberanmälan" tillsammans med ditt namn och adress på en lapp och lägg den i Jon Joines brevlåda på Stenkyrkegatan 26.

Vi ses den 8e! 

Mvh fibergruppen

31december2017

Välkommen 2018

Det är dags att säga adjö till 2017 och god dag till 2018 på Rostorp. Vi har haft många tillfällen att träffas och vi har traditionen trogen firat midsommar och Rostorpsdagen på Rostorpsplanen och städat området tillsammans. Vi har också plundrat granen, bytt växter och frön och arrangerat tomtloppis. Och så har vi firat 95-års jubileum i bästa 20-tals stil! Nyårsafton den 31 december skålar vi ut det gamla året och in det nya på Rostorpsgången kl.11.30–12.30. Föreningen bjuder på grillad korv, alkoholfria bubblor och annat gott. Kläder efter väder!

18mars2018

Årsmöte 2018

Välkomna till årsmöte den 18/3 kl. 15.00 i Ringstasalen på Kirsebergs kulturhus. Vad som bör beaktas är att motioner till årsmötet ska, enligt stadgarna, vara styrelsen tillhanda senast den 11:e februari så att vi har tid att förbereda dem inför årsmötet.