Villaföreningen - Rostorps Egna Hem

På gång i Rostorp


08september2014

Informationsmöte om internet via fiber

Kirsebergssalen (vid biblioteket) - 18:00-20:00

Mer än hälften av alla hushållen i Rostorp har redan bestämt sig och accepterat vårt (fibergruppens) fina erbjudande om att få fiber dragna till våra hus under 2015. Hittills har man kunnat anmäla sig på vår hemsida och diskussionen har framför allt förts här på Facebook. Nu vill vi även erbjuda ett tillfälle att både få information och anmäla sig fysiskt.

Magnus Hansson från Sydantenn och representanter från fibergruppen hoppas kunna räta ut alla kvarvarande frågetecken.

Tidigare i augusti fick ni alla information i era brevlådor om det fina erbjudande fibergruppen lyckats förhandla sig till. I dagarna damp det även ner ett erbjudande från Telia (som uppenbarligen redan är igång med att knacka på våra dörrar), men ni som jämfört vårt och Telias erbjudande kan konstatera att fibergruppens erbjudande är mycket mer prisvärt.

Kom till detta informationsmöte om du är skeptisk, om du helt enkelt vill få mer information eller om du föredrar att anmäla dig hos oss personligen istället för på vår hemsida.

Alla ni som vill ha fiber men som ännu inte anmält er - gå in på http://rostorp.se/fiber/anmalan och anmäl er redan idag eller skriv "Fiberanmälan" tillsammans med ditt namn och adress på en lapp och lägg den i Jon Joines brevlåda på Stenkyrkegatan 26.

Vi ses den 8e! 

Mvh fibergruppen

08oktober2017

Loppis på Rostorp

Kom och fynda på Rostorps garage-/tomtloppis! Många har rensat sina källare och laddat upp med finfina prylar. Här kan du förmodligen finna det du länge letat efter eller aldrig visste att du saknade: Barnkläder i mängder, gamla cyklar, hushållsprylar och juldekorationer - retro och nyproducerat!