Villaföreningen - Rostorps Egna Hem

På gång i Rostorp


08september2014

Informationsmöte om internet via fiber

Kirsebergssalen (vid biblioteket) - 18:00-20:00

Mer än hälften av alla hushållen i Rostorp har redan bestämt sig och accepterat vårt (fibergruppens) fina erbjudande om att få fiber dragna till våra hus under 2015. Hittills har man kunnat anmäla sig på vår hemsida och diskussionen har framför allt förts här på Facebook. Nu vill vi även erbjuda ett tillfälle att både få information och anmäla sig fysiskt.

Magnus Hansson från Sydantenn och representanter från fibergruppen hoppas kunna räta ut alla kvarvarande frågetecken.

Tidigare i augusti fick ni alla information i era brevlådor om det fina erbjudande fibergruppen lyckats förhandla sig till. I dagarna damp det även ner ett erbjudande från Telia (som uppenbarligen redan är igång med att knacka på våra dörrar), men ni som jämfört vårt och Telias erbjudande kan konstatera att fibergruppens erbjudande är mycket mer prisvärt.

Kom till detta informationsmöte om du är skeptisk, om du helt enkelt vill få mer information eller om du föredrar att anmäla dig hos oss personligen istället för på vår hemsida.

Alla ni som vill ha fiber men som ännu inte anmält er - gå in på http://rostorp.se/fiber/anmalan och anmäl er redan idag eller skriv "Fiberanmälan" tillsammans med ditt namn och adress på en lapp och lägg den i Jon Joines brevlåda på Stenkyrkegatan 26.

Vi ses den 8e! 

Mvh fibergruppen

02september2017

Rostorpsdagen 2017

Plocka fram dina bouletalanger, snapsvisor och dansskor! Den 2:e september är det dags för Rostorpsdagen med den årliga kräftskivan! Vi börjar kl. 16:00 med lek och mingel, sedan hejar vi fram vinnaren i årets Bouletävling, som har pågått under dagen. 

Vill du arrangera en aktivitet för barn eller vuxna - ansiktsmålning, ballongvikning, danstävling eller något helt annat - hör av dig till styrelsen på info@rostorp.se. Vi uppmanar dessutom alla att anmäla sig till att dj:a en kvart under kvällen - kanske är det dina favoritdanslåtar som får alla upp på dansgolvet?

Självklart blir det bouletävling. Anmälan till bouletävlingen görs till Ingemar Steimer senast den 28/8 på ingemar@steimer.se eller tel. 070-2394777. Tävlingen kommer att pågå under dagen med final kl. 17:00. Mer exakta tider kommer att meddelas när vi vet hur många som är anmälda.

Kl. 18:00 välkomnas alla in till kräftskivan. Under kvällen kommer det bli sång och dans och det bjuds på kaffe och choklad till de vuxna och godis till barnen. 

Betalning - Viktigt!
Nytt för i år: man måste anmäla sig (både barn och vuxna) och betala i förhand för att delta i kräftskivan. Anmälan sker via facebook eller på mail: info@rostorp.se. Kostnad: 100 kr för alla vuxna över 18 år. Betalning sker i förhand med Swish till vårt Swish-nummer 123 146 56 40. Kom ihåg att skriva namn och antal deltagare. Kräfta-260x300

Viktiga tider!
Kl. 12-14.00 lämnas borden (alla tar med eget bord och stolar, lämnas senast 14.00). 
Kl. 16.00 börjar Rostorpsdagen med välkomstdrink, lekar för barnen och tipspromenad. 
Kl. 17.00 spelas boulefinalen.
Kl. 18.00 drar kräftskivan igång med musik, dans, snapsvisor och gemenskap för alla åldrar! 
Ta med egen mat och dryck, t.ex. kräftor med tillbehör, tallrikar, bestick och glas. Föreningen bjuder på kaffe och något sött till de vuxna och godis till barnen.
Kl. 24.00 stänger musiken. 

Vi behöver hjälp med att ställa upp tälten kl. 10.30 på lördagen och ta ner tälten kl. 11 på söndagen. Vi uppmanar så många som möjligt att anmäla sig via facebook. 

Hoppas vi ses! 

Vänliga hälsningar Styrelsen